Ko bo vaš račun izbrisan, bo vaša naročnina preklicana in izbrisali bomo vse vaše podatke iz naših strežnikov, vključno z, vendar ne omejeno nanje, vaše povezave, podatke o prometu, piksle in vse druge povezane podatke.
Kaj se zgodi, ko izbrišem svoj račun?
Nazadnje posodobljeno 18. december 2021